Dita pa punë të lodh më shumë se nata pa gjumë.

 Thënie arabe

  • Anglisht
  • Shqip
Telephone cell1: + 383 (0) 44 509 200
Address: Rr. "Rrustem Statovci", nr. 25 Prishtinë
KONSULTA      Në Institutin Kërkimor Ndërkombëtar –“ NAIM FRASHËRI “  keni mundësin që të konsultoheni me stafin e instituti të cilët janë ekspert të shkencave të ndryshme. Ndihma jonë profesionale do të jetë falas për të gjithë, nxënësit, studentët, studiuesit e ndryshëm.Përveç ndihmës intelektuale kemi mundësi komoditeti që të qëndroni në zyrat tona duke përdorur pajisjet dhe mjetet harxhuese njëkohësisht mund ta përdorni edhe bibliotekën tonë që ka  libra në rafte dhe për shkarkime. Për çdo gjë që ju intereson mund të kontataktoni ekspertët të të gjitha lëmive duke klikuar në këtë link http://www.iknnf.org/sq/Rrethnesh_themeluesit/Themeluesit-e-IKNNF-s%C3%ABdhe këtu do të gjeni email  adresat e tyre personale. ...
Mbiemri:
Telefoni:
Mesazhi: