Dita pa punë të lodh më shumë se nata pa gjumë.

 Thënie arabe

  • Anglisht
  • Shqip
Libraria Digjitale 22.07.2014 | 07:35
 Instituti Kërkimor Ndërkombëtarë”  NAIM FRASHËRI “ ka menduar për  të mirën tuaj  duke ju ofruar libra digjital. Kjo librari është më e preferuar për arsye se lehtëson punën tuaj duke kursyer kohë, njëkohësisht mund  dëgjoni  si dhe të kryeni një punë tjetër.
 
Libraria digjitale përmban libra me zë, tematika të ndryshem, shkrime të ndryshme poetike, poezi, prozaese,  të cilat do të transmetohen me një gjuhë artistike të pastër dhe të rrjedhshme.