Dita pa punë të lodh më shumë se nata pa gjumë.

 Thënie arabe

  • Anglisht
  • Shqip
Biblioteka
Instituti Kërkimor Ndërkombëtarë “ NAIM FRASHËRI “ posedon libra shkencorë, bashkëkohor, fetar nga autorë dhe gjuhë të ndryshme. Në Bibiotekën e IKN keni mundësi të lexoni libra të ndryshëm dhe njëkohësisht mund të shkarkoni (Download) cilin do libër që posedon IKN. Përpos këtyre librave që posedon IKN mund të na kontaktoni në rubrikën e konsultime ku mund të merrni sqarime rreth librave tjerë.
Libraria jonë
Instituti Kërkimor Shkencorë “NAIM FRASHËRI “ do të ketë Librarin për shitjen e librave të sfera të ndryshme shkencore. Këto libra nuk janë për shkarkime, por janë për shitje direkte përmes adresës elektronike të autorit me të cilin mund të kontaktoni. Gjithashtu të gjitha këto libra mund ti gjeni edhe në objektin e Institutit tonë “ NAIM FRASHËRI “ në Prishtinë.
Libraria Digjitale
Instituti Kërkimor Ndërkombëtarë” NAIM FRASHËRI “ ka menduar për të mirën tuaj duke ju ofruar libra digjital. Kjo librari është më e preferuar për arsye se lehtëson punën tuaj duke kursyer kohë, njëkohësisht mund dëgjoni si dhe të kryeni një punë tjetër. Libraria digjitale përmban libra me zë, tematika të ndryshem, shkrime të ndryshme poetike, poezi, prozaese, të cilat do të transmetohen me një gjuhë artistike të pastër dhe të rrjedhshme.