Dita pa punë të lodh më shumë se nata pa gjumë.

 Thënie arabe

  • Anglisht
  • Shqip
Projekt Kulturor
Projekt Kulturor 02.07.2019 | 13:58

PROJEKTI KULTUROR


“NGRITJA E KULTURËS URBANE PËRMES FRAZAVE NAIMIJANE”

QËLLIMI PROJEKTIT

Projekti ka për qëllim ngritjen e kodit shoqëror dhe urban përmes mësimeve të Naim Frashërit, të cilat janë motivuese dhe koherente për çdo shoqëri e cila i ka vënë vetës qëllim ngritjen intelektuale dhe kulturore.

Kosova synon Bashkimin Evropian, prandaj ne si popull duhet të promovojmë vendin tonë, me vlera kombëtare, etike morale, duke u inkuadruar përkrah vendeve që janë referencë e parë kur flitet për kulturë dhe zhvillim.


02.07.2019 | 13:58
18.07.2014 | 00:42
17.05.2017 | 11:08