"Me bukurinë ngopesh në dyzet ditë, me karakterin nuk ngopesh as në dyzet net".-Thënie turke-
  • Anglisht
  • Shqip
Aktivitet Humanitar Kulturor Bibioteka Kombëtare u pasurua me një libë të rrallë faksimile. Mundi dhe përpjekja nga ne, suksesi nga Zoti! HISTORIKU
Themeluesit e Institutit " Naim Frasheri" me rastin e "Evenimentit Kulturor", 15 Maj 2015 Prishtinë
Ky eveniment do të mbahet në Bibliotekën Kombëtare në Prishtinë, më datën 15 Maj 2015 (e premte), duke filluar nga ora 15:00 deri në ora 16:30. Ardhja juaj do të na nderojë Evenimentin tonë kulturor. (Ftesat janë të rezervuar vetëm për të ftuarit!)
Instituti “Naim Frashëri “ në Prishtinë ka pasuruar Bibliotekën e saj, me libra të cilat janë donacion nga OJQ  aktive në  Republikën e Shqipërisë.
REVISTA VLERA KA SHUMË VLERA , ETIKO – MORALE, KOMBËTARE, FETARE,VLERA ju sjell dobi në familje dhe shoqëri.VLERA ka mësime nga kultura, bashkëshortësia, edukim i fëmijëve, këshilla shëndetësore, ka shembuj të bukur për jetë të lumtur.
Institutit Kërkimorë Ndërkombëtar  “Naim Frashëri”  bënë një vizitë zyrtare në objektin e Bibliotekës Kombëtare “Pjetër Bogdani” në Prishtinë. Stafi i IKN “ Naim Frashëri” kishte nderin të e përcjellë këtë amanet të çmuar me vlera të lashta kulturore së bashku me doracakun udhëzues të mënyrës se si janë shkruar këto dorëshkrime origjinale nga vet dora e Imam Aliut (paqja qoftë mbi të).
REVISTA VLERA KA SHUMË VLERA , ETIKO – MORALE, KOMBËTARE, FETARE,VLERA ju sjell dobi në familje dhe shoqëri.VLERA ka mësime nga kultura, bashkëshortësia, edukim i fëmijëve, këshilla shëndetësore, ka shembuj të bukur për jetë të lumtur.
Misioni i IKN “Naim Frashëri” ka për qëllim të krijojë ura lidhëse ndërmjet njeriut si qenie individuale, në përpjekje për mbijetesë në botën e sotme, duke e plotësuar atë në një qenie humane materiale e shpirtërore në shoqërinë që e rrethon.

British Corner
17.05.2017 | 11:08

Libraria Digjitale
22.07.2014 | 07:35
Instituti Kërkimor Ndërkombëtarë” NAIM FRASHËRI “ ka menduar për të mirën tuaj duke ju ofruar libra digjital. Kjo librari është më e preferuar për arsye se lehtëson punën tuaj duke kursyer kohë, njëkohësisht mund dëgjoni si dhe të kryeni një punë tjetër. Libraria digjitale përmban libra me zë, tematika të ndryshem, shkrime të ndryshme poetike, poezi, prozaese, të cilat do të transmetohen me një gjuhë artistike të pastër dhe të rrjedhshme.