Kur era fryn me suferinë, ajo dredh gjithë pemët.

Thenie Iraniane


  • Anglisht
  • Shqip
Biblioteka
Biblioteka 17.06.2014 | 11:04

Instituti Kërkimor Ndërkombëtarë “  NAIM FRASHËRI “ posedon libra shkencorë,  bashkëkohor, fetar nga autorë dhe gjuhë të ndryshme. Në Bibiotekën e IKN  keni mundësi të lexoni libra të ndryshëm  dhe  njëkohësisht mund të  shkarkoni (Download)  cilin do libër që  posedon IKN.

Përpos këtyre librave që posedon IKN mund të na kontaktoni në rubrikën e konsultime ku mund të merrni sqarime rreth librave tjerë. 

Kush është i lumtur?
Thënie urtësie
NË PRITJE
NË PRITJE
NË PRITJE/
NË PRITJE/
NË PRITJE,
NË PRITJE,
Previous 1 2 Next