EVENIMENT KULTUROR
EVENIMENT KULTUROR 12.05.2015 | 00:00

EVENIMENT KULTUROR

 

Organizuar nga:

Instituti Kërkimor Ndërkombëtar

“NAIM FRASHËRI”

 

15 Maj 2015

Prishtinë


 

Në emër të Zotit, Mëshiruesit, Mëshirëplotit

 

Me rastin e tre promovimeve tona me rëndësi kulturore, historike dhe fetare, ju ftojmë të merrni pjesë në këtë:

 

“EVENIMENT KULTUROR”

 

  Ky eveniment do të përmbajë:

 

- Promovimin e Institutit Kërkimor Ndërkombëtar “NAIM FRASHËRI”

- Promovimin e librit faksimile të Imam Aliut (pqmt) dhe

- Promovimin e librit me poezi “Eja shpejt“ të znj. Ikbale Berisha Huduti

 

Pjesë e këtij evenimenti do të jetë artisti i mirënjohur Basri Lushtaku dhe Kori i Vajzave “KEVSER

 

Pas evenimentit, në Bibliotekën Kombëtare do të ketë shtrohet një koktej, ndërsa të gjithë mysafirëve do tu dhurohen librat e rastit të këtij promovimi.

 

Ky eveniment do të mbahet në Bibliotekën Kombëtare në Prishtinë, më datën 15 Maj 2015 (e premte), duke filluar nga ora 15:00 deri në ora 16:30.

 

Ardhja juaj do të na nderojë  Evenimentin tonë kulturor.

 

Ju lutemi konfirmoni ardhjen tuaj!

18.07.2014 | 00:42
17.05.2017 | 11:08