Paraja është shërbëtor i të mençurit dhe zotni i budallait.

 Sami Frashëri

  • Anglisht
  • Shqip
British Corner
British Corner 17.05.2017 | 11:08

17.05.2017 | 11:08
18.07.2014 | 00:42
29.01.2015 | 13:53